İçerisinde sıcak ya da soğuk ürün ve akışkan bulunan tank, tesisat, hava kanallarının dıştan yalıtım malzemesiyle sarılıp üzerinin sac ile kaplanması işlemidir.
Yalıtım, herhangi bir binanın sıcaklığın düzenlenmesine ve enerji verimliliğinin korunmasına yardımcı olan önemli parçasıdır. Odalar arasında veya bina dışında ısı transferini önlemek için duvar, tavan ve zeminlerde kullanılır. Fiberglas, selüloz, köpük ve taş yünü gibi birkaç farklı yalıtım türü mevcuttur. Her türün, belirli bir proje için hangisinin en iyi olduğuna karar verirken dikkate alınması gereken kendi avantajları ve dezavantajları vardır.
Buhar kazanından üretilen buharı borular vasıtasıyla prosese ulaştırıp proseste enerjisini bıraktığında yoğuşan suyun (kondens) yeniden kazana dönüp burada tekrar buhara çevrilmesi işlemidir.
Chiller ve kule cihazlarında soğutulan suyun borular vasıtası ile prosese ulaştırılıp, soğutma enerjisi bırakıldıktan sonra ısınan suyun tekrar cihazda soğutulması işlemidir.
Sıcak su kazanında ısıtılan suyun borular vasıtasıyla prosese ulaştırılıp enerjisini bırakan suyun tekrar kazana gönderilip ısıtılması işlemidir.
Proseste oluşan kirli hava, duman ve buhar gibi gazların, havalandırma kanalları vasıtasıyla proses dışına filtrelenerek atılıp içeriye taze hava beslemesi yapılması işlemidir.
Modüler imalatlarla yapılan bina, raf, platformlardır.
İçerisinde sıcak ya da soğuk ürün ve akışkan bulunan tank, tesisat, hava kanallarının dıştan yalıtım malzemesiyle sarılıp üzerinin sac ile kaplanması işlemidir.
Müşterinin isteğine göre projelendirilen ve imal edilen ürünlerdir. Bu ürünler ST37 çelik, paslanmaz çelik, galvanizli çelik gibi ham maddelerden üretilir.